Ce sunt tablourile cu licheni…

Tablourile cu licheni sunt o formă de artă modernă care combină frumusețea naturală a lichenilor cu tehnicile de arte plastice. Lichenii sunt organisme vii care cresc în natură, formate din ciuperci și alge sau cianobacterii. Ei cresc în mod natural pe pietre, lemn, metal sau alte suprafețe dure, și au o varietate de forme și culori.

Tablourile cu licheni sunt create prin colectarea lichenilor din natură și fixarea lor pe o placă de lemn sau altă suprafață de bază. Artiștii pot utiliza diverse tehnici, cum ar fi presarea, uscarea sau fixarea lichenilor cu adeziv pentru a crea diferite efecte și texturi.

Aceste tablouri pot fi create atat in dimensiuni mari cat si mici, si pot fi expuse in diverse spatii, cum ar fi casele, birourile sau cladirile publice. Ele pot fi utilizate ca elemente de decor sau ca opere de arta independente.

Tablourile cu licheni pot fi o alegere ecologica, deoarece nu necesita utilizarea de pesticide sau alte substante chimice pentru a le mentine, si pot fi reciclate sau refolosite dupa ce au fost expuse.

In plus, tablourile cu licheni ofera un aspect natural si organic, care poate fi utilizat pentru a crea un mediu relaxant si linistitor. Ei pot fi utilizate pentru a crea un accent natural in orice incapere, si pot fi combinate cu alte elemente de decor cum ar fi plante sau pietre pentru a crea un mediu de gradina in interior.

In concluzie, tablourile cu licheni sunt o forma de arta moderna care combina frumusetea naturala a lichenilor cu tehnicile de arte plastice. Sunt o alegere ecologica si pot fi utilizate pentru a crea un mediu relaxant si linistitor in orice incapere.

This Post Has One Comment

  1. TATIANA

    Buna ziua,am primit tabloul,este superb! Bine lucrat, imagistic,mare,sunt încântată! Mulțumesc mult pentru amabilitate,promptitudine. Cu siguranță, acum stiu ce cadouri voi comanda pe viitor. Recomand cu drag!🌻🌻🌻🌻

Lasă un răspuns